Қонақжайлылық – адамның келген қонаққа деген ілтипат пен ізетпен қарауы. Әр ұлтта өз мәдениетіне сай әр түрлі әдет-ғұрыппен сипатталады...
20 нояб. 2021 г. ... Сонда сүт те, қаймақ та етке сіңіп, оның сүйегіне дейін жұмсарып пісіп шығады. Қарын бөртпе. Қарын бөртпе – ел арасында сирек дайындалатын ...
16 мар. 2019 г. ... Сонда сүт те, қаймақ та етке сіңіп, оның сүйегіне дейін жұмсарып пісіп шығады. Ақсорпа. Ерте замандардан бері қазақ семіз жылқы, сиыр сойған ...
Казактар немесе козактар (орыс. казаки; укр. козаки) — 14-15 ғасырларда Украина және оңтүстік Ресей далаларда қалыптасқан әскери топ. Украин казактары - басыбайлы 17-19 ғасырларда пайда болған, олар - бүгінгі украин халқының бабалары.
Қуырдақ, тұшпара, нарын – бұлар қазақтың ұлттық асханасындағы танымал тамақ түрлері. Бұдан өзге де күнделікті өмірде жиі тұтынатын керемет тағам түрлері жетерлік. Алайда қазақ асханасында ел естімеген тағамдар да бар екен. Атын естіген күннің өзінде де дәмін татып...
Бул паблик тосек катынасы жайлы. Кыздар арасындагы айта алмай журген сырларынды осында жазып комек сурауларына болады. Бул топ тек кыздар(айелдер) ушин арналган. Топ ережелери 1) Тек айелдер ушин. Еркектерди комментарияда корсендер хабарландар. Бан беремиз. 2) Бир...
12 дек. 2015 г. ... Қарақалпақтардың күнделікті қорегінде сүт тағамы, қауын мен асқабақ көбірек. ... Солжактагы 200 мындай казак комектеседи. 13 дек 2015 · НЖ.
ҰЛТТЫҚ ТАҒАМ ТҮРЛЕРІН БІЛІП ЖҮРЕЙІК! Қазақ халқының дәстүрлі тағамдану жүйесі қоршаған экологиялық жүйемен және шаруашылығымен тығыз байланысты болды. Сондықтан қазақтың әрбір дәстүрлі тағамы денсаулыққа қажетті құндылық бола отырып, пайдасының зор екенін...
Емізер алдында емшек ұшын жуу қажет емес, өйткені сүт бездерінде және емшектің ұшында пайдалы бактериялар түзіледі. Дәл осы бактериялар ананың сүт бездерінде ...
Қазақ халқы асты жоғары бағалап, қадірлей білген. Сондықтан қазақтар адам ... Сүттен жасалатын қазақта құрт, қатық ,қымыз шұбат, сүт көже, сүзбе, көбік, ежігей ...
Сүт – мал баққан қазақ жанұясының негізі тағамы. Одан қымыз, шұбат, айран, қатық, сары май, ірімшік, құрт, сүзбе, қаймақ сияқты ішетін, жейтін, сусындайтын ...
Қазақ халқы сүт тағамдарын төрт түлік малдың сүтінен жасаған. Төрт түлік ... Кісе нан – ішіне ет, картоп, орамжапырақ салып пісіретін нан тағамы. Қазанжаппа ...
Картой, көкөністер, жемістер, сүт, сүт I Сіз жұмыс істейтін мейрамханада тағамдарды шығарудың қандай түрлері бар? ... қазақ эйр, казак эйр онлайн регистрация ...
Қазақ дәстүрінің ішінде қаймағы бұзылмаған салттың бірі – табақ тарту рәсімі. Қонағына қой сойса да кәдесінен жаңылмаған қазақ бүгінде етті турап береді.
Суть процесса заключается в гидратации гидроксида алюминия, проведении ... Казак таFамтану академиясынын зерттеулерiне сэйкес максары майынын курамында ...
Отмена. Месяц бесплатно. Майсок - казак халкынын улттык тагамы. Akkumis Sadykkyzy. Загрузка... Рецепт: Тары - 400 гр. Сут - 500 мл. Миiз - 50 гр. Сары май 100 гр. Кант 2 ас касык. Жасалуы: Тарыны кайнаган суга жуып аламыз, сосын устiне кант, миiз, сарымай...
Сүт тағамдары қазақ халқының ерте кезден дайындауында өзіндік тәсілі бар, дәмді де бағалы, ұрпақтан ұрпаққа жалғасып келе жатқан құнды тағамдарының бірі.